Uppercut Deluxe Shampoo Review voor Mannen

Uppercut Deluxe Shampoo review voor mannen

Een bijzondere shampoo uit Australië met frisse pepermunt. Uppercut Deluxe Shampoo review.

Shampoo is typisch een product waar je als man weinig aandacht aan besteed. Je pakt wat er in de badkamer beschikbaar is. Toch is er een groot verschil in kwaliteit en is er de laatste jaren steeds meer shampoo voor mannen op de markt gekomen. Uppercut Deluxe is daar een perfect voorbeeld van. In deze review staat de Uppercut Deluxe Shampoo centraal. Op naar de douche!

(Lees de uitgebreide review op Mansly.com)

Eerste indruk van de shampoo

Uppercut Deluxe pepermunt shampooUppercut Deluxe pepermunt shampooVoor mij is het belangrijk dat een shampoo dagelijks gebruikt kan worden en niet irriteert of uitdroogt. Ik gebruik een shampoo vaak ook als bodywash en wil niet dat mijn huid daar last van heeft. De eerste indruk is goed, want de shampoo komt in een grote 250ml verpakking met handige doseerpomp. Na een paar keer pompen komt en er een melkwitte shampoo uit in precies de juiste hoeveelheid voor 1 wasbeurt. De geur is niet sterk en ruikt als zoetige pepermunt en is licht zepig.

Ervaring met Uppercut Deluxe Shampoo

Uppercut Deluxe shampoo verpakking 250mlOp nat haar laat de shampoo zich makkelijk verdelen en schuimt licht op. Ik gebruik diverse soorten stylingproducten en heb eigenlijk altijd wel wat in mijn haar zitten. Uppercut Deluxe wast alle restjes er zonder problemen uit. Mijn haar voelt schoon, zonder ‘ontvet’ te voelen. Met uitspoelen voel ik een hele lichte stroefheid in het haar. Niet ‘stripped’ maar wel merkbaar. Op zich ben ik daar wel blij mee, omdat ik heb gemerkt dat dit een goede basis vormt voor een wax of ander haarproduct. Mijn haar is niet droog of dof, maar voelt verzorgd en gezond aan.

Bijzonder aan de Uppercut Deluxe shampoo

Uppercut Deluxe Shampoo review voor mannenTijdens de test heb ik Uppercut Deluxe shampoo elke dag gebruikt en soms 2x per dag. Mijn ervaring is positief ik ben tevreden over de resultaten. De shampoo doet precies wat je mag verwachten: schoon en verzorgd haar achterlaten. Twee ingrediënten in deze shampoo verdienen wat extra aandacht: kamille en zoethout. Die maken de shampoo mild en reinigen op een natuurlijke manier, in tegenstelling tot chemische ontvetters.

Conclusie

Een goede shampoo is zijn geld waard en Uppercut Deluxe Shampoo heeft alles in zich om je favoriete shampoo te worden. De pepermuntgeur is lekker en geeft een lichte tinteling. Prima om mee wakker te worden. Heb je van nature al vettig haar? Dan ga je deze shampoo zeker te gek vinden.

About menselection

Je dagelijkse routines op een betere manier? Geen onbereikbare luxe, maar wel bewezen kwaliteit. Menselection.nl is een blog van Robert Brouwer over trends, merken en lifestyle voor mannen. Ik deel met jou inspirerende producten om je dag speciaal te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *