Zwartjes herenschoenen winkel nieuwe websiteZwartjes herenschoenen winkel nieuwe website

Nieuwe website Zwartjes herenschoenen Amsterdam

Zwartjes van 1883 is het adres voor de betere herenschoen.

Zwartjes van 1883 is een van dé schoenenzaken van Amsterdam, zo niet heel Nederland. Nog nooit van gehoord? Dan heb je nog nooit echt voor schoenen gewinkeld. Zwartjes is een klassiek herenschoenen adres voor mannen die een bijzondere schoen zoeken. Sinds kort is de nieuwe website van Zwartjes herenschoenen online. Daar vindt je een leuk kijkje in de winkel en een mooie online presentatie van de collectie

Zwartjes 1883 herenschoenenwinkel Amsterdam

Ruim assortiment met toonaangevende merken

Een goede herenschoen is niet goedkoop, maar kan jarenlang meegaan. Laat je daarom eens goed adviseren door de specialisten bij Zwartjes. Er is aanbod in diverse prijzenranges en van diverse merken. Formele schoenen worden afgewisseld met sneakers en zomerschoenen. Er zijn ook regelmatig demonstraties voor schoenonderhoud en ambachtelijke schoenmakerij in de winkel.

Een greep uit het de schoenenmerken:

  • Floris van Bommel
  • Van Bommel
  • André
  • Magnanni
  • Stemar
  • Santoni
  • Harris

De collecties lopen uiteen in prijzen en variatie. Kortom laat je inspireren op de website en loop eens binnen in de winkel. Zwartjes heeft 2 winkels in Amsterdam. De mooiste is die aan de Utrechtse straat. Maar je kunt ook in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein terecht. Naast schoenen biedt Zwartjes ook accessoires en reisartikelen.

Facebook van Zwartjes 1883

About menselection

Je dagelijkse routines op een betere manier? Geen onbereikbare luxe, maar wel bewezen kwaliteit. Menselection.nl is een blog van Robert Brouwer over trends, merken en lifestyle voor mannen. Ik deel met jou inspirerende producten om je dag speciaal te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *