calvin-klein-man-herengeur-menselection

ICI Paris Actie: 65% Korting op Calvin Klein Man

100ml Calvin Klein Man voor €24,95 bij ICI Paris tot 29 mei*.

ICI Paris korting Calvin Klein op MenselectionDeze aanbieding wil ik graag met jullie delen. Voor Menselection speur ik heel wat websites en shops af naar nieuwe geuren en speciale producten. En soms kom je verrassende aanbiedingen tegen. Zoals deze klassieker van Calvin Klein: Man (eau-de-toilette). Tot 29 mei koop je een 100ml versie Calvin Klein Man voor €24,95 ipv €71,20 bij ICI Paris.

Hoe ruikt Calvin Klein Man?

Calvin Klein Man is een moderne herengeur uit 2007. De geur is een behoorlijk commercieel succes geweest in de 9 jaar dat deze geur bestaat. Van de recentere Calvin Klein geuren weet je ongeveer wat je kunt verwachten: frisse, toegankelijke geuren. Daar voldoet deze eau-de-toilette dan ook aan. De opening is fris en een tikje kruidig met houttonen. De geur is niet echt uitgesproken, maar soms is dat ook helemaal niet nodig. Zeker voor de doordeweekse dag of op je werk. Dan wil je gewoon een lekker fris geurtje kunnen dragen.

Is Calvin Klein Man de moeite waard?

De meningen zijn wat verdeeld op de grote parfumblogs Fragrantica en Basenotes. De geur zou  niet zo lang blijven hangen en niet bijzonder genoeg zijn. Nu is dat eerste voor mij persoonlijk wel een probleem. Als je een eau-de-toilette koopt wil je minstens 6 tot 8 uur van je geurtje kunnen genieten. Bij deze Calvin Klein ligt dat wat lager. Maar gezien de prijs is dit nu wel een interessante deal, zeker voor 100ml (spraytje extra!). De geur zou ik zeker zelf even proberen op je arm. Er zit een bloemnoot in die voor sommige mensen te sterk wordt ervaren. Loop dus even de winkel in en sample deze geur. De prijzen zijn als het goed is identiek in de winkel en de webshop van ICI Paris.

Kortom, een mooie kans om een klassieker voor een zacht prijsje te kopen en als all-round geur aan je collectie toe te voegen.

(*update – deze aanbieding is afgelopen)

About menselection

Je dagelijkse routines op een betere manier? Geen onbereikbare luxe, maar wel bewezen kwaliteit. Menselection.nl is een blog van Robert Brouwer over trends, merken en lifestyle voor mannen. Ik deel met jou inspirerende producten om je dag speciaal te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *