Herenkapsels en haartrends voor mannen met kort haar | Menselection

Herenkapsels 2015 en haartrends voor mannen met kort haar

Kort haar? Deze 9 herenkapsels maken kort haar hip.

De meeste mannen dragen hun haar kort. Dat wil niet zeggen dat je haar altijd hetzelfde hoeft te zitten. Een goede herenkapper weet ook van kort haar een hip herenkapsel te maken.

Herenkapsel kort haar? Vraag de volgende keer bij je kapper eens om een andere knipbeurt. Dat “ietsje korter van opzij en bovenop” kan altijd nog. Maar wat zijn de hippe haartrends voor mannen voor dit jaar? Menselection toont 9 hippe herenkapsels voor mannen met kort haar. Ook in 2016 zijn korte kapsels populair.

Check hier de herenkapsel trends 2016 voor kort haar.

Herenkapsels voor mannen met kort haar

Op je werk is kort haar voor de meeste mannen een veilige keuze. Toch kun je korte kapsels hip en modern laten stijlen. Denk aan de looks van Pelle en David Backham van enkele seizoenen geleden. Zij hebben de trend gezet om kort haar op een hippe manier te dragen. In combinatie met de juiste styling producten creëer je eenvoudig een moderne en trendy look met je kapsel. Zelfs als je van jezelf niet al te veel wil opvallen door je kapsel. En zelfs zonder föhn en mousse aan de slag te moeten in de badkamer. Dus hoe creëer je een fris herenkapsel zonder modellenbehandeling? Dit zijn de haartrends voor mannen in 2015.

Herenkapsels kort haar trends 2015

Trend 1: kort, met iets meer lengte bovenop

Style je haar naar achteren en verdeel je haar losjes in een zij scheiding. De lijn van de scheiding is niet strak en het haar loopt natuurlijk over van een iets kortere zijkant tot een wat langere bovenkant. Dit style je het makkelijkst met war mousse op droog haar, droog föhnen (ja, daar is ie toch, de föhn) en een glazende wax of pommade voor de textuur. De voorkant kun je wat hoger dragen als cuiff (middelste plaatje) of je houdt het platter (zoals het linker plaatje).

Trendy herenkapsels voor mannen met kort haar | Menselectionhippe-kapsels-mannen-2015-2 hippe-kapsels-mannen-2015-8

 

 


Trend 2: kort en naar voren

Dit lijkt op een trend die al eerder populair is geweest. Toch is dit herenkapsel anders omdat de haarlengte aan de zijkant van super kort naar wat voller wordt geschoren. Dit geeft een mooi verloop (tapered). Dit herenkapsel wordt losjes afgestyled met een wax.

Trendy herenkapsels voor mannen met kort haar | Menselection hippe-kapsels-mannen-2015-5 hippe-kapsels-mannen-2015-4

 

Trend 3: kort met losse textuur

Dit herenkapsel is geschikt voor de meeste mannen. Je hoeft er geen wilde styling methodes voor te gebruiken. Maar door de manier van knippen en stylen zien de kapsels er hip en verzorgd uit. Wil je als man op je werk net dat beetje extra uitstraling. Laat je dan inspireren door deze 3 korte kapsels.

hippe-kapsels-mannen-2015-9 hippe-kapsels-mannen-2015-3 Trendy herenkapsels voor mannen met kort haar | Menselection

 

 

Kort haar kapsels mannen 2015

Je ziet dat je als man met kort haar toch trendy geknipt de deur uit kunt. De 9 voorbeeld kapsels laten een mooie mix zien tussen een klassiek kort kapsels en wat hippere manier om je haar te dragen. Met de juiste styling producten krijg je ook zelf goede resultaten in de badkamer thuis. Je kapper kan je uitleggen hoe je zelf je kapsel het beste in model maakt en welke styling producten het beste geschikt zijn voor jouw haar. Dus boek snel je volgende knipbeurt en probeer een nieuwe look!

Je haar stylen? Bekijk ook de reviews van Reuzel Pomade en Murray’s Edgewax.

(afbeelding via Decosee.com)

About menselection

Je dagelijkse routines op een betere manier? Geen onbereikbare luxe, maar wel bewezen kwaliteit. Menselection.nl is een blog van Robert Brouwer over trends, merken en lifestyle voor mannen. Ik deel met jou inspirerende producten om je dag speciaal te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *