Review Gentlemen's Tonic Mayfair Sinsa

Gentlemen’s Tonic Mayfair – Sinsa Review voor Mannen

Sinsa is een pure, kruidige en frisse herengeur die je vast nog niet kent. Uit Londen!

In Londen broeit een levendige geur- en parfumscene. Gentlemen’s Tonic is een mooi voorbeeld van een luxemerk dat in 2004 is opgericht in Mayfair, een dure wijk in Londen. Het merk richt zich puur op de man. Het woord Tonic draagt uit dat alle producten in het teken staan van welbehagen en een goed gevoel. De geurlijn van Gentlemen’s Tonic speelt daar een grote rol in. Maar het merk biedt ook gezichtsverzoring, haarstyling, scheerartikelen en bodycare.

Sinsa Gentlemens Tonic Review voor mannen

Hoe ruikt Gentlemen’s Tonic Mayfair Sinsa?

Sinsa is dus de naam van de geur. Het is het Koreaans woord voor ‘gentleman’ (of galante heer in goed Nederlands). De geur symboliseert trouw en rechtdoorzee zijn. Nobele eigenschappen voor een man, laten we maar zeggen. Maar hoe ruikt dat in een flesje? Sinsa opent zeer kruidig. Als een felle versie van Yves Saint Laurents La Nuite de l’Homme. Bergamot en een stoot zwarte peper openen je neus direct. Heftig, maar zeker aangenaam. Het hart van de geur wordt gevormd door cederhoud en is warm en kruidig. Geen oudbollige geur. Echt modern, fris en van nu. Een mooie combinatie.

Ingrediënten Sinsa geur

  • TOP NOTE:  Bergamot , Grapefruit , Pink pepper , Elemi , Black pepper
  • MIDDLE NOTE:  Jasmin , Spice , Cinamon
  • BASE NOTE:  Cedrawood , Leather , Vetiver , Tobacco , Amber , Musk , Vanilla

 

Een geur met pluspunten!

Sinsa eau de toilette voor mannenIk draag deze geur regelmatig naar kantoor en krijg geregeld complimenten. Ik gebruik maar 1 of 2 sprays (1 onder mijn shirt en 1 op de pols). De geur is krachtig genoeg om de hele dag merkbaar te zijn. Het is nu 22:00 ’s avonds als ik deze review schrijf en ik ruik Sina nog steeds goed. Ik moet zeggen dat je geur in de tweede helft van de dag een stuk zachter en verfijnder wordt. Een wat rondere en meer poederachtige kruidige houtgeur. De scherpte van de peper en kruiden is er dan wel af. Aangenaam en prima geschikt om naar verschillende gelegenheden te dragen.

sinsa-verpakking

Conclusie

Sinsa is een geur met karakter. Het is niet een geur die ik zou aanraden voor al te jeugdige dragers. Maar ben je 25+ en zoek je een onderscheidende geur voor jezelf of op het werk? Probeer dan zeker Sinsa. Ik raad deze geur aan voor de wintermaanden en het koudere voorjaar/najaar. Voor de zomer is dit wat minder geschikt. Je koopt Sinsa vanaf €75 voor 100ml. via de webshop en een paar geselecteerde webshops in Nederland.

About menselection

Je dagelijkse routines op een betere manier? Geen onbereikbare luxe, maar wel bewezen kwaliteit. Menselection.nl is een blog van Robert Brouwer over trends, merken en lifestyle voor mannen. Ik deel met jou inspirerende producten om je dag speciaal te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *