CK2 Calvin Klein herengeur eerste indruk Menselection

Calvin Klein CK2 een geur voor mannen?

Calvin Klein lanceert CK2 – opvolger van klassieker CK One uit 1994.

Wie tot de ‘millennials’ behoort (geboren tussen 1980 en 2000 – jij dus) kent de CK One geur zeker weten. Dit was een van de eerste unisex geuren en een grote hit in de jaren 90. Calvin Kein CK2 is begin 2016 gelanceerd opvolger van deze klassieker. Wat voor geur is Calvin Klein CK2 geworden? En kun je als man deze unisex geur met een gerust hart dragen?

Is Calvin Klein CK2 een geur voor mannen?

ck2-mannengeur-menselectionCK2 is fris, licht en clean en zal zowel mannen als vrouwen aanspreken. De geur is opgebouwd uit een waslijst aan componenten, zonder dat er een uitspringt. Laat je niet afschrikken door geuren als viooltjes, roos en mandarijn. Het is geen bloemige fruitschaal. De geur is mannelijk genoeg met tonen van hout en vetiver. Calvin Klein houdt het zelf op ‘urban woody’. Mijn eerste indruk is aangenaam en lekker draagbaar!

Calvin Klein CK2 zomergeur hit

ck2-mannengeur-calvin-kleinJe hoeft maar naar de verpakking te kijken om te zien dat deze geur op de jonge generatie is gericht. Transparant glas, eenvoud en mooi rond. De geur zelf heeft alles in zich op de zomerhit van 2016 te worden. Reken maar dat CK2 op zijn best is op warme zomerdagen en zwoele stranden. Verwacht niet dat dit type geurtje de hele dag als een goed ruikende wolk om je heen hangt. Ook met uitgaan of in een club zal CK2 niet sterk genoeg zijn. Op een geurstripje kon ik CK2 de dag erna nog ruiken. Op je huid zal dit voor iedereen anders zijn.

CK2 eau de toilette

CK2 is een lekkere casual geur en is te koop bij alle bekende geurwinkels en webshops in de formaten 30ml, 50ml en 100ml. De fles kun je recht-op en omgekeerd in de houder plaatsen. De concentratie is eau-de-toilette en dezelfde CK2 geur is zowel voor mannen als vrouwen geschikt! Probeer CK2 zelf met samples en kijk rond voor aanbiedingen.

Check hier een korte video impressie op YouTube (klik op play):

 

 

About menselection

Je dagelijkse routines op een betere manier? Geen onbereikbare luxe, maar wel bewezen kwaliteit. Menselection.nl is een blog van Robert Brouwer over trends, merken en lifestyle voor mannen. Ik deel met jou inspirerende producten om je dag speciaal te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *