herengeur-2016

3 Nieuwe Geuren Voor Mannen 2016

Alle vaderdagacties zijn weer voorbij. Toch kun je niet om deze 3 nieuwe herengeuren heen!

Burberry Mr burberry

Nieuwe herengeur van BurberryMenselection zet 3 nieuwe herengeuren op een rij. Als eerste de nieuwe Burberry voor mannen. Burberry lanceerde in april 2016 deze nieuwe herengeur Mr Burberry. Achter Mr Burberry schuilt een grote naam in de parfumwereld: Francis Kurkdijan. Deze neus maakt zeer prijzige geuren onder zijn eigen naam en zijn kennis wordt ingehuurd door grote labels.

Mr Burberry is geïnspireerd op een klassieke herengeur maar is vervolgens helemaal van nu gemaakt. De geur ruikt voornamelijk houtachtig en is een tikje kruidig. De opening van citrus krijgt accenten van kardemom. Een hart is een toegankelijke mix van berk, nootmuskaat en cedar. Na enkele uren komt de geur tot rust in een mooie blend van houtgeuren en frisse vetiver.

De geur is even wennen in het begin, maar komt gedurende de dag tot uiting. Zelf proberen dus. Mr Burberry kopen? Deze geur is makkelijk verkrijgbaar in webshops en de bekende geurwinkels.

Azzaro Wanted

Azzaro Wanted nieuwe herengeurIn het rijtje nieuwe geuren dit jaar past ook de nieuwe Azzaro geur Wanted. Azzaro staat niet zo bekend om vernieuwende geuren en komt op mij zelfs een beetje oudbollig over (Chrome en Pour Homme). Grijze mannen in Porsches en golfkleding. Toch belooft dit een speciale geur te zijn voor moderne geurliefhebbers. Persoonlijk heb ik Azzaro Wanted nog niet in de winkel gezien of zelfs maar geroken.

Er gaan wat video’s rond op YouTube ter promotie van dit geurtje. Douglas en ICIParis konden mij nog geen verkoopdatum noemen. Even wachten dus. Tot die tijd 2 Azzaro Wanted video’s. Een officiële promo en een heerlijke jetset video van Jeremy Fragrance’s Monaco trip, een van mijn favoriete YouTube reviewers.

Rituals Bleu Byzantin

Bleu Byzantin nieuwe geur voor mannenOk, niet helemaal een 2016 lijstje. Bleu Byzantin herengeur van Rituals is al in 2015 uitgebracht, maar verdient wel wat extra belangstelling. Bij herengeuren denk ik eigenlijk nooit aan een merk als Rituals. Zeepjes, douche en geurkaarsen? Ja. Maar iets verfijnds als een eau-de-toilette, iets dat je de hele dag bij je draagt? Nee. Maar Rituals ontwikkelt zichzelf steeds verder binnen het domein van de badkamer voor mannen. En daar kunnen we alleen maar blij mee zijn.

Van de herengeuren die Rituals biedt springt Bleu Byzantin er wel uit. De geur is niet te zwaar of moeilijk, maar kan prima mee als geurtje voor alledag. Werkt goed als frisse zomergeur. Je kunt Bleu Byzantin makkelijk proberen in een Rituals winkel bij je in de buurt. En extra leuk is de 10ml travelspray voor €9,95. €1 per ml is een gemiddelde prijs. In dit geval maakt het de aanschaf wat laagdrempeliger dan 50ml of 100ml flessen.

About menselection

Je dagelijkse routines op een betere manier? Geen onbereikbare luxe, maar wel bewezen kwaliteit. Menselection.nl is een blog van Robert Brouwer over trends, merken en lifestyle voor mannen. Ik deel met jou inspirerende producten om je dag speciaal te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *